A levegő lehető
leggyorsabb tisztításával
együtt teljes
a vírusok elleni védekezés!

99,99%-os hatékonyság a COVID-19 vírussal szemben
† A Fellowes AeraMax Pro AM3 & AM4 légtisztítók független laboratóriumi teszten bizonyították, hogy hatékonyan eltávolítják a levegőben található SARS-CoV-2 vírus 99,9999%-át. Ezen felül az AeraMax Pro légtisztítók szintén 99,99%-os hatékonysággal csökkentették a 229E humán koronavírus jelenlétét a 20m3-es teszt kabinban végzett teszt során, 1 óra leforgása alatt.

Olyan megoldást ajánlunk, amely kiemelkedően magas légcsereszámmal, hatékonyan meg tudja gátolni a vírusok terjedését a közösségi helyiségek levegőjében! Ebben a rövid videóban összefoglaltuk, hogy a folyamatos légtisztítással hogyan csökkentheti a koronavírus fertőzés kockázatát.

A vírushelyzet kockázatainak csökkentése érdekében konzultáljon szaktanácsadónkkal, Kreutz Lászlóval a legmegfelelőbb légtisztító kiválasztásához és kérje az ingyenes tesztelési lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a hello@i-com.hu email címen, vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz.

Érdekel

Professzionális légtisztítás, 99,99%-os SARS-COV-2 elleni hatékonyság

HATÉKONY

A készülékben négy féle szűrési folyamaton esik át a beszívott levegő. 2021. júliusában független laborok vizsgálati eredményei igazolták, hogy a készülék egy órán belül 99,99%-ban kiszűri a Sars-CoV-2 koronavírust és a H1N1 influenzavírust a beltéri levegőben. A nemzetközi teszteken kívül a hazai Nemzeti Népegészségügyi Központ is minősítette a technológiát, a tanúsítványát innen tudja letölteni.

INTELLIGENS

A beépített EnviroSmart™ technológia önszabályozó lézerszenzorai érzékelik a levegő minőségét, így a készülék automatikusan nagyobb fokozatra kapcsol, ha szükséges. A PureView™ technológia megmutatja a helyiség levegőjének aktuális minőségét, illetve az eltávolított részecskék pillanatnyi %-os arányát.

INTEGRÁLT

Minden modell elérhető falraszerelhető kivitelben is, így könnyedén gondoskodhat a levegő tisztításáról ott, ahol arra leginkább szükség van. Kollégáink a helyiségek felmérésétől a beüzemelésig segítik a kiépítés folyamatát, így akár napokon belül emelheti munkatársai védettségi fokát.

MEGBÍZHATÓ

Minden AeraMax Professional készüléket napi 24 órás üzemre terveztünk. A folyamatos működéshez kiváló alapanyagokat, nagy hatékonyságú szűrőket és megerősített házat alkalmazunk. Bízunk termékeink kimagasló minőségében, így akár 5 év garanciát is biztosítunk a készülékekre.

Minél tovább halogatja a munkahelyi levegő szakszerű és folyamatos tisztítását, annál többen fertőződhetnek meg munkatársai közül! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a hello@i-com.hu email címen, vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

Mindenki egészségesen szeretne hazatérni a családjához.

Mit tesz azért, hogy tiszta legyen a munkahelyi levegő, hogy biztonságos legyen a közösségi terek használata? Az Ön döntése, hogy a kötelező fertőtlenítés és maszkhasználat mellett a folyamatos légtisztítás is megoldott legyen.

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

A jelenlegi vírushelyzetben létfontosságú a várók és vizsgálók fertőtlenítése, amire a gyakran használt ózonos megoldás, a folyamatos légtisztítással szemben, csak pillanatnyi védelmet biztosít.

IRODÁBAN

Napi 9 órát töltünk közösségi helyiségekben, miközben minden kolléga vagy látogató vírusokat, baktériumokat, illetve egyéb kórokozókat hozhat be magával.

FOGÁSZATI RENDELŐKBEN

A laboratóriumok tele vannak porral, míg a rendelőkben a páciensek kezelése során levegőbe került kórokozók okoznak nehézséget, hiszen fertőző aeroszol cseppek milliói kerülhetnek a levegőbe.

IDŐSOTTHONOK

Az idősek vannak leginkább kitéve a vírusoknak, de nyilvánvaló, hogy a munkatársakat is meg kell óvni a levegőben terjedő veszélyektől.

VENDÉGLÁTÁSBAN, SZOLGÁLTATÁSBAN

A levegő minőségének javításával jelentősen növelhetjük vendégeink biztonságérzetét, illetve cégünk jó megítélését. A megfelelő higiénia elengedhetetlen egy ilyen környezetben.

OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK

Az osztálytermek, foglalkoztatók kitűnő táptalajt jelentenek a kórokozók számára, miközben a fiatalok légzőszervei jóval sebezhetőbbek a felnőttekénél, és könnyen hazavihetik a különféle vírusokat, baktériumokat.

Számtalan intézmény és cég légtisztítási fejlesztésében vettünk részt az elmúlt években. Iparági referenciáinkról egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk.

Ha fontos Önnek, hogy a felügyelete alatt álló intézmény munkatársai, vendégei, páciensei vagy
ügyfelei biztonságban érezzék magukat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a
hello@i-com.hu email címen,
vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

Válasszon az igényeinek megfelelő légtisztítót!

AERAMAX PRO II
Kicsi, de erős

Az AeraMax Professional II vékony kialakításának köszönhetően tökéletes választás a kisebb helyiségekbe, óránként 3-5 légcserét képes biztosítani 15-25 m² alapterületen. Ideális kisebb vizsgálókba, keskeny folyosókra, illetve közösségi mosdókba.

AERAMAX PRO III
Tökéletes választás
a legtöbb helyiséghez

Az AeraMax Professional III a megfelelő választás a legtöbb esetben, óránként 3 légcserét képes biztosítani egy 55 m²-es helyiségben. Ideális az irodákba, konferenciatermekbe, osztálytermekbe, mosdókba, illetve várókba.

99,99%-os hatékonyság a koronavírussal szemben
99,99%-os hatékonyság a koronavírussal szemben
AERAMAX PRO IV
A megfelelő méret
a nagyobb területekre

Az AeraMax Professional IV a legnagyobb légtisztító berendezésünk, amely 20 percenként képes megcserélni egy 110 m²-es helyiség levegőjét. Több berendezés egyidejű használatával pedig megoldható az olyan nagyobb területek tisztítása is, mint egy open office, vagy a konferenciatermek.

Az egészséges munkahelyi környezet kialakítása komoly feladat, a döntést meghozni Önnek kell, de készségesen megválaszolunk minden kérdést, ami segítségére lehet. Vegye fel velünk a kapcsolatot a hello@i-com.hu email címen, vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

üzenetküldés

Az amerikai AeraMax Professional légtisztító berendezések magyarországi forgalmazója a Fellowes Hungary Kft. Az Ön üzenete közvetlenül Kreutz Lászlóhoz fog beérkezni. Kérjük, töltse ki az alábbi felületet adataival és esetleges kérdéseivel, hogy mielőbb elkezdhessük a munkát cége biztonsága érdekében.

AZ ÉRDEKLŐDŐ ADATAI

A HELYISÉGEK ADATAI

EGYÉB KÉRDÉSEK

* Adatkezelési hozzájárulás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy az I-Com Irodaellátás Kft. az általam megadott adatokat kezelje.