A levegő lehető
leggyorsabb tisztításával
együtt teljes
a vírusok elleni védekezés!

A Fellowes AeraMax Pro légtisztítók igazoltan csökkentik
a levegőben található humán 229E koronavírus mennyiségét,
hiszen tesztkabinos vizsgálatok igazolták,
hogy 1 óra alatt 99,9%-át képesek szűrni a levegőben található vírusnak.

Olyan megoldást ajánlunk, amely kiemelkedően magas légcsereszámmal, hatékonyan meg tudja gátolni a vírusok terjedését a közösségi helyiségek levegőjében! Ebben a rövid videóban összefoglaltuk, hogy a folyamatos légtisztítással hogyan csökkentheti a koronavírus fertőzés kockázatát.

A kritikus vírushelyzetre való tekintettel üzletágvezetőnk, Pataki Gábor foglalkozik minden új megkereséssel, hogy több éves tapasztalatával segítsen a tervezésben, kiválasztásban. Vegye fel vele a kapcsolatot még ma a pataki.gabor@fellowes.hu email címen, vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

Professzionális légtisztítás, 99,99%-os koronavírus elleni hatékonyság

HATÉKONY

A készülékben négy féle szűrési folyamaton esik át a beszívott levegő. 2021 márciusában független laborok vizsgálati eredményei igazolták, hogy a készülék egy órán belül 99,99%-ban kiszűri a Sars-CoV-2 koronavírus szerkezetével megegyező vírust és a H1N1 influenzavírust a beltéri levegőben. A nemzetközi teszteken kívül a hazai Nemzeti Népegészségügyi Központ is minősítette a technológiát, a tanúsítványát innen tudja letölteni.

INTELLIGENS

A beépített EnviroSmart™ technológia önszabályozó lézerszenzorai érzékelik a levegő minőségét, így a készülék automatikusan nagyobb fokozatra kapcsol, ha szükséges. A PureView™ technológia megmutatja a helyiség levegőjének aktuális minőségét, illetve az eltávolított részecskék pillanatnyi %-os arányát.

INTEGRÁLT

Minden modell elérhető falraszerelhető kivitelben is, így könnyedén gondoskodhat a levegő tisztításáról ott, ahol arra leginkább szükség van. Kollégáink a helyiségek felmérésétől a beüzemelésig segítik a kiépítés folyamatát, így akár napokon belül emelheti munkatársai védettségi fokát.

MEGBÍZHATÓ

Minden AeraMax Professional készüléket napi 24 órás üzemre terveztünk. A folyamatos működéshez kiváló alapanyagokat, nagy hatékonyságú szűrőket és megerősített házat alkalmazunk. Bízunk termékeink kimagasló minőségében, így akár 5 év garanciát is biztosítunk a készülékekre.

Minél tovább halogatja a munkahelyi levegő szakszerű és folyamatos tisztítását, annál többen fertőződhetnek meg munkatársai közül! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a pataki.gabor@fellowes.hu email címen, vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

Mindenki egészségesen szeretne hazatérni a családjához.

Mit tesz azért, hogy tiszta legyen a munkahelyi levegő, hogy biztonságos legyen a közösségi terek használata? Az Ön döntése, hogy a kötelező fertőtlenítés és maszkhasználat mellett a folyamatos légtisztítás is megoldott legyen.

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

A jelenlegi vírushelyzetben létfontosságú a várók és vizsgálók fertőtlenítése, amire a gyakran használt ózonos megoldás, a folyamatos légtisztítással szemben, csak pillanatnyi védelmet biztosít.

IRODÁBAN

Napi 9 órát töltünk közösségi helyiségekben, miközben minden kolléga vagy látogató vírusokat, baktériumokat, illetve egyéb kórokozókat hozhat be magával.

FOGÁSZATI RENDELŐKBEN

A laboratóriumok tele vannak porral, míg a rendelőkben a páciensek kezelése során levegőbe került kórokozók okoznak nehézséget, hiszen fertőző aeroszol cseppek milliói kerülhetnek a levegőbe.

IDŐSOTTHONOK

Az idősek vannak leginkább kitéve a vírusoknak, de nyilvánvaló, hogy a munkatársakat is meg kell óvni a levegőben terjedő veszélyektől.

VENDÉGLÁTÁSBAN, SZOLGÁLTATÁSBAN

A levegő minőségének javításával jelentősen növelhetjük vendégeink biztonságérzetét, illetve cégünk jó megítélését. A megfelelő higiénia elengedhetetlen egy ilyen környezetben.

OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK

Az osztálytermek, foglalkoztatók kitűnő táptalajt jelentenek a kórokozók számára, miközben a fiatalok légzőszervei jóval sebezhetőbbek a felnőttekénél, és könnyen hazavihetik a különféle vírusokat, baktériumokat.

Számtalan intézmény és cég légtisztítási fejlesztésében vettünk részt az elmúlt években. Iparági referenciáinkról egy személyes beszélgetés keretében szívesen tájékoztatjuk.

Ha fontos Önnek, hogy a felügyelete alatt álló intézmény munkatársai, vendégei, páciensei vagy
ügyfelei biztonságban érezzék magukat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a
pataki.gabor@fellowes.hu email címen,
vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

Válasszon az igényeinek megfelelő légtisztítót!

99,99%-os hatékonyság a koronavírussal szemben
AERAMAX PRO II
Kicsi, de erős

Az AeraMax Professional II vékony kialakításának köszönhetően tökéletes választás a kisebb helyiségekbe, óránként 3-5 légcserét képes biztosítani 15-25 m² alapterületen. Ideális kisebb vizsgálókba, keskeny folyosókra, illetve közösségi mosdókba.

AERAMAX PRO III
Tökéletes választás
a legtöbb helyiséghez

Az AeraMax Professional III a megfelelő választás a legtöbb esetben, óránként 3 légcserét képes biztosítani egy 55 m²-es helyiségben. Ideális az irodákba, konferenciatermekbe, osztálytermekbe, mosdókba, illetve várókba.

99,99%-os hatékonyság a koronavírussal szemben
99,99%-os hatékonyság a koronavírussal szemben
AERAMAX PRO IV
A megfelelő méret
a nagyobb területekre

Az AeraMax Professional IV a legnagyobb légtisztító berendezésünk, amely 20 percenként képes megcserélni egy 110 m²-es helyiség levegőjét. Több berendezés egyidejű használatával pedig megoldható az olyan nagyobb területek tisztítása is, mint egy open office, vagy a konferenciatermek.

Az egészséges munkahelyi környezet kialakítása komoly feladat, a döntést meghozni Önnek kell, de készségesen megválaszolunk minden kérdést, ami segítségére lehet. Vegye fel velünk a kapcsolatot a pataki.gabor@fellowes.hu email címen, vagy kattintson az ÉRDEKEL gombra az üzenetküldési felületünkhöz!

Érdekel

üzenetküldés

Az amerikai AeraMax Professional légtisztító berendezések magyarországi forgalmazója a Fellowes Hungary Kft. Az Ön üzenete közvetlenül Pataki Gábor üzletágvezetőhöz fog beérkezni. Kérjük, töltse ki az alábbi felületet adataival és esetleges kérdéseivel, hogy mielőbb elkezdhessük a munkát a cége biztonsága érdekében.

AZ ÉRDEKLŐDŐ ADATAI

A HELYISÉGEK ADATAI

EGYÉB KÉRDÉSEK

* Adatkezelési hozzájárulás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Fellowes Hungary Kft. az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön, az adataimat kezelje és kapcsolatba lépjen velem marketing célú megkeresésekkel.