Főoldal » Termékek » Vágógépek

Vágógépek

A Fellowes görgős és karos vágógépek minden igényt kielégítenek a nagy mennyiségű dokumentum egyszerre történő vágásától a nagy precizitást igénylő feladatokig egyaránt. A Fellowes vágógépekben található számtalan, egyedülálló innovatív megoldásnak köszönhetően Ön sokkal egyszerűbben és biztonságosabban végezheti munkáját, mint más vágógép esetében. Így időt takaríthat meg és elkerülheti a vágógépek használata során véletlenül bekövetkező baleseteket.
A Fellowes SafeCut™ görgős vágógépek egyedülálló precízitást és maximális biztonságot garantálnak az Ön számára. Az egydülálló SafeCut™ Guard technológia a tökéletes biztonság mellett egyszerű kezelhetőséget is nyújt az Ön számára.
A Fellowes SafeCut™ karos vágógépek a legjobb minőségű, precíz eredményt garantálják az Ön számára. Az egydülálló SafeCut™ Guard technológia tökéletes biztonságot és könnyű használatot eredményez.
A különböző kiegészítők elérhetősége biztosítja az Ön számára a sokoldalú használhatóságot és az állandó vágási minőséget.