Főoldal » Termékek » Tisztítószerek

Tisztítószerek

A Fellowes tisztítószerek széles választéka segíti Önt abban, hogy a különféle feladathoz, irodai eszközhöz megtalálja a legmegfelelőbb tisztítószert. A különböző univerzális eszközök mellett számtalan specifikus termékünk segíti munkáját, melyeket adott felülethez fejlesztettünk az Ön számára. Ilyenek például a kifejezetten számítógépekhez, laptopokhoz kifejlesztett tisztító szettek, monitortisztító kendők és sprayk, valamint a legérzékenyebb, magas fényű elektronikai eszközök (okostelefonok, táblagépek, e-bookok...stb.) tisztítására alkalmas termékeink.
Tisztítsa rendszeresen az irodai felületeket Fellowes® tisztító eszközökkel a professzionális és egészséges munkahely megteremtéséhez.
A szennyezett képernyő nemcsak kellemetlen látványt nyújt, de zavarhat a látásban, mely szemkönnyezést, homályos látást eredményezhet. Ennek megelőzésére használja a Fellowes® képernyőtisztító termékeit.
A Fellowes® a sűrített levegők széles választékát kínálja az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásához.
A legújabb Fellowes® 2in1 termékek nemcsak tisztságot, de teljesen csíkmentes, csillogóan fényes felületet is garantálnak.