Főoldal » Termékek » Laminálás

Laminálás

A laminálás során a dokumentumra kerülő műanyag bevonat nem csak tartósabbá teszi azt, hanem lényegesen jobb minőséget, professzionálisabb külsőt is kölcsönöz annak. A laminálás kiemeli a színeket és a kontrasztot, a laminált dokumentum pedig ellenáll az ujjlenyomatoknak, nedvességnek, gyűrődésnek. Célszerű laminálni prezentációk kinyomtatott oldalait, ajánlatok fedőlapjait, gyakran használt dokumentumokat, melyeket szeretne hosszabb távon megőrizni.
Egyszerű használat, biztonság és  megbízhatóság jellemzi az otthonra, kis irodába ajánlott lamináló gépeinket. Emellett természetesen kiemelt figyelmet fordítunk a funkcionalitásra és a friss, fiatalos designra egyaránt. Fellowes lamináló fólia használata esetén Ön minden esetben élvezheti a 100%-os elakadásmentes üzemelés előnyeit is.
Irodai lamináló gépeink tervezésekor elsődleges szempont, hogy Ön mindig tökéletes eredményt kapjon laminálás során és minél több féle laminálási feladatok el tudjon végezni. Emellett Fellowes laminálógép használatával minden esetben élvezheti a 100%-os elakadásmentes üzemelés (Fellowes lamináló fólia használata esetén), és egyéb biztonsági funkciók előnyeit is.
Nagy irodai használat során elsődleges szempont a gyorsaság és a megbízhatóság. A Fellowes nagy irodai laminálógépeivel Ön ezek mellett kiemelkedő minőséget, egyedülálló biztonsági funkciókat és garantáltan elakadásmentes üzemelést is kap (Fellowes lamináló fólia használata esetén).
Válassza a Fellowes lamináló fóliákat a tökéletes végeredményért, valamint a garantáltan 100%-osan elakadásmentes üzemelésért. Termékeink között megtalálhatók szabványos méretű fóliák (A6-tól A2-ig) fényes és matt kivitelben, de választhat a legkülönbözőbb speciális méretű kellékanyagok közül, illetve élvezheti a különböző egyedi funkciók előnyeit (öntapadó, előre lyukasztott lamináló fólia) is.
A különböző névkitűzők, asztali ültetők a legmagasabb minőségben segítik az Ön munkáját legyen szó kiállításról, konferenciáról vagy egy fontosabb tárgyalásról.