Főoldal » Termékek » Irodai ergonómia

Irodai ergonómia

A Fellowes irodai ergonómiai megoldásai egészségesebb, hatékonyabb munkakörnyezet megteremtésével segítenek megőrizni az Ön és kollégái egészségét, valamint csökkenteni a számítógépes munkavégzés kockázatait, és azok káros következményeit. Termékeink használatával nem csak otthon és az irodában végezheti kényelmesebben munkáját, de számtalan kiegészítőnkkel segítjük munkáját akkor is, ha Ön útközben dolgozik számítógépén.
A Fellowes hát- és lábtámaszok segítenek beállítani a megfelelő ülés pozíciót, így csökkentik a hát és a derék fájdalmát.
A Fellowes csuklótámaszok a megfelelő helyen támasztják alá a csuklót, csökkentve annak terhelését az egér és a billentyűzet használata során.
A Fellowes monitor és laptop állványok segítségével könnyen beállítható azok optimális pozíciója, mely jelentősen csökkenti a nyaki izmok terhelését és a nyakban jelentkező fájdalmat.
A legújabb kutatások szerinti optimális testhelyzet beállításához nyújtanak elengedhetetlen segítséget a Fellowes új, Posture manager termékei.
A Fellowes dokumentum tartók használatával Ön elkerülheti az asztal és a monitor (laptop) közötti folyamatos fejmozgást, mely jelentősen csökkenti a nyaki izmok terhelését és az azokban jelentkező fájdalmat.
A Fellowes egéralátétek kényelmes és pontos egérhasználatot tesznek lehetővé.
Az iróasztal, a munkakörnyezet rendje is nagyban hozzájárul a hatékony és egészséges mubnkavégzéshez, melyhez minden segítséget megadnak a Fellowes irodai rendszerező termékei.
A legújabb ülő/álló munkaállomások egy magasabb szintre emelik az asztal melletti munkát. Akár néhány pillanat alatt megváltoztathatja a testtartását, ezzel elősegítve, hogy aktív, egészséges és hatékony maradjon.