Főoldal » Termékek » Iratmegsemmisítők

Iratmegsemmisítők

Minden Fellowes® iratmegsemmisítőt úgy tervezünk, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson, és úgy gyártunk, hogy a legnagyobb igénybevétel esetén is tökéletes eredményt nyújtson. Eltökéltek vagyunk abban, hogy a lehető leg megbízhatóbb iratmegsemmisítőt biztosítsuk az Ön számára, kiemelkedően innovatív termékmegoldásokkal és kiváló szolgáltatással.
A személyi használatú iratmegsemmisítő az ideális választás 1 személyes használat eseténirodai használatra, vagy otthonra. Az akár 8 perces működési ciklusú gépeket ritka/közepes használat esetén ajánljuk.
Kis irodába, otthoni irodába tervezett gépeinket ajánljuk maximum 5 felhasználóesetén. A közepes/intenzív használatra tervezett gépek működési ciklusa akár 45 perc is lehet.
Válasszon a közepes és nagy irodai iratmegsemmisítőink közül 5-nél több felhasználó esetén. A kifejezetten intenzív használatra tervezett gépek működési ciklusa legalább 60 perc, de némelyik képes a folyamatos üzemelésre.
A Powershred® iratmegsemmisítő kiegészítők segítségével Ön még kényelmesebben és biztonságosabban üzemeltetheti Fellowes® iratmegsemmisítőjét.