Főoldal » Rólunk » Alapvető értékek

A következő négy alapvető érték határozza meg mindennapjainkat, márkáink ettől sikeresek. Az értékeink szelleme átjárja cégünket, ami kreativitásra és a minőség iránti elkötelezettségre ösztönöz, ami maga a Fellowes.

  • Tisztesség - Egy olyan kultúrát gondozunk, melyben fontosabbnak tartjuk a tetteket az ígéreteknél, helyesen cselekszünk és őszinték vagyunk önmagunkhoz.
  • Csapatmunka - Csatlakozva a Fellowes csapatához a kölcsönös tisztelet, bizalom és támogatás révén, mindenben számíthatunk egymásra, és együtt dolgozunk azért, hogy beteljesítsük a vállalat céljait.
  • Szenvedély - A győzelemre törekszünk és elhatároztuk, hogy a legjobbak leszünk, mert ez az, amivel leginkább vásárlóink, partnereink és dolgozóink segítségére lehetünk.
  • Kezdeményezés - Dolgozóinkra ösztönzőleg hat, hogy megragadhatják a kínálkozó lehetőségeket a teljesítmény és az értékek növelése érdekében.

Értékeink megosztása

Globális vállalatként hiszünk abban, hogy minden dolgozónknak eggyé kell válnia ezekkel az alapvető értékekkel világszerte, fel kell karolniuk a fontos ügyeket, és fel kell ismerniük a globális környezeti problémákat.

Tudjuk, hogy a siker kulcsa az embereinkben rejlik. Megbecsülésünk jeléül minden évben átadjuk a „Fellowes Forward” díjat. Ezt a díjat azok a csapatok vagy személyek kapják, akik a legjobban szemléltették értékeinket, és hűen tartották magukat a vállalat stratégiájához.

A Fellowes-nál elkötelezettek vagyunk a vállalat környezettudatos növekedése és működtetése mellett. Célunk, hogy környezetbarát fejlesztésekkel és a folyamataink javításával túlszárnyaljuk az iparág környezetbarát törekvéseit, amelynek eredményeképpen csökken a hulladék és az energiafogyasztás, és minimális lesz a környezetre gyakorolt hatás. Részletesebb információért látogassa meg a Fellowes-t és környezetét.